​Shockwave behandling – en effektiv og ikke-invasiv terapiform

Opnå bevægelsesfrihed med Shockwave behandling

Har du oplevet vedvarende smerter i muskler eller led, som traditionelle behandlingsmetoder ikke har kunnet afhjælpe? Hos FysioDanmark Vanløse tilbyder vi Shockwave behandling - en skånsom og ikke-kirurgisk metode, der har vist sig at være effektiv i smertelindring og fremme af helingsprocessen. Gennem tiden har vi haft glæden af at hjælpe et utal af patienter fra områder som Vanløse, Brønshøj, og Rødovre med at finde lindring og genfinde bevægelsesfriheden gennem Shockwave behandling.

Hvad er Shockwave behandling?

Shockwave behandling anvender akustiske bølger til at fremme heling i smerteområder. Denne metode er særligt effektiv mod kroniske tilstande som plantar fasciitis, achillessenebetændelse og tennisalbue, hvor den accelererer kroppens naturlige helingsproces, forbedrer blodcirkulationen og lindrer smerter.

Den største fordel ved Shockwave behandling er dens evne til at tilbyde hurtig smertelindring og mobilitetsforbedring uden behov for medicin eller kirurgi. Behandlingen er hurtig, sikker og uden signifikante bivirkninger, hvilket gør den til et attraktivt valg for mange patienter.

Tilpasset din individuelle situation

Hos FysioDanmark Vanløse er vi dedikerede til at tilpasse behandlingen til hver enkelt patients unikke situation og problematikker. Vores specialuddannede og erfarne terapeuter anvender en grundig vurdering for at skræddersy et behandlingsforløb, der adresserer netop dine behov og mål.

Kontakt os for at høre mere

Kontakt FysioDanmark Vanløse i dag for at booke en konsultation om hvordan Shockwave behandling, kunne hjælpe på dine problematikker. Vores behandlere står klar til at hjælpe dig med at opnå de bedste resultater og vende tilbage til en aktiv livsstil.

Åbningstid hos FysioDanmark Vanløse

Mandag

​07.00 - 19.00​

Tirsdag

​07.00 - 19.00​

Onsdag

​07.00 - 19.00​

Torsdag

​07.00 - 19.00​

Fredag

​07.00 - 16.00​

​Åbningstider for tidsbestilling

Mandag - torsdag​

​08.00 - 16.00​

Fredag

​08.00 - 15.00

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Autoriseret Fysioterapeut Fysiodanmark Vanløse ApS

Indertoften 10, 3. SAL, 2720 Vanløse

Klik her for rutevejledning

CVR: 42864250

Kontaktoplysninger

Telefon: 3874 0258

E-mail: fd@vanlose-fys.dk

Book tid hos os

Telefontider

Man - tor: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket