Hos FysioDanmark Vanløse tilbyder vi GLA:D forløb, under kyndig vejledning af vores uddannede GLA:D-instruktører. Vi sikrer os at du bliver guidet hele vejen og derved føler dig tryg gennem hele forløbet.

GLA:D træning er i øjeblikket målrettet mod patienter med slidgigt i hofter eller knæ. Dette kan enten være allerede forekommende slidgigt, eller i de tidlige stadier. Eventuelle mere mekaniske skader som opereres, så som meniskproblemer eller korsbåndsskader, kan øge risikoen for at udvikle slidgigt.

Her er et uddrag fra Godt Liv med Artrose i Danmark’s hjemmeside – www.glad.dk:

Ved uddannelse og træning har du mulighed for at forbedre din funktion og reducere din smerte i dit knæ eller din hofte.

GLA:D er oprettet af Ewa Roos, som er professor i muskuloskeletal funktion og fysioterapi (FoF) ved Syddansk Universitet, og adjunkt Søren Thorgaard Skou fra FoF og Næstved-Slagelse-Ringsted Sygehuse. Metoden anvendes nu overalt i landet og støttes af Gigtforeningen.

Mere end 63000 patienter har indtil idag påbegyndt GLA:D-træning og der har generelt været rigtig god effekt af træningen, som kan ses til højre på siden.

Ring og få en tid til førstegangsundersøgelse.